Tositarinoita.

Näin asiakkaat kertovat tuotteistani.
Based on 316 reviews
80%
(252)
18%
(56)
3%
(8)
0%
(0)
0%
(0)

BOTANICAL EYE LIFT Kiinteyttävä silmänympärysseerumi

Toimii

Missä mun tummat silmänaluset on? Ihon väri on tasainen ja mikä parhainta mun herkkä iho pitää tästä tuotteesta.

Botanical eye lift

Ihana! Jopa puolisoni suostuu käyttämään ja kehuu. Hänellä luomet kuivuvat välillä aivan korpuiksi ja saa tästä apua. Tepsii myös huulten ympäryksiin, jotka joskus kiristelevät. Kolmas puteli on menossa, tykkään!

BOTANICAL EYE LIFT Kiinteyttävä silmänympärysseerumi

Huipputuote

Kosteuttaa silmänalusia tehokkaasti. Sain näkyviä tuloksia jo viikon käytöllä turvotuksen vähentyessä ja silmänalusten vaalentuessa. Hintansa arvoinen! Miellyttävä levittää roll-on pullosta.

Seerumissa on ihana hento tuoksu ja miellyttävä koostumus. Minulla ongelmana on ollut se, että meikkivoide tuntuu korostavan silmän juonteita. Seerumi on ollut tosi hyvä pohja meikkivoiteelle ja toimii luvatusti.

Uusi luottotuote

Loistava silmänympärysöljy. Käyn säännöllisesti uimassa ja auttaa taistelemaan mm. uimalasien painaumia vastaan. Häivyttää myös tummemmat silmänaluset ja vähentää turvotusta kuten kuvauksessakin on kerrottu. Tämän havaitsin jo ihan parin päivän käytöllä. Tästä tulee mun luottotuote <3 Mieto ja miellyttävä tuoksu. Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä.

Loistava kasvovoide

Ollut käytössä jo pidemmän tovin mutten ole saanut aikaiseksi antaa arvostelua! Aivan loistava kasvovoide. Ihanan pehmeä, helposti levittyvä ja kosteuttaa superhyvin myös talvella jättämättä kasvoja rasvaisiksi. Tuoksu hieman voimakkaampi mutta ei ollenkaan huono ja se tasoittuu kun ollut hetken iholla. Äärimmäisen riittoisa. Pieni määrä riittää koko kasvoille.

Parhaat kasvojenhoitotuotteet ikinä <3

Tuote on aivan loistava, tuoksu on ihana ja voide on riittoisaa. En pärjää ilman tätä(kään) enää. Kiitos <3

Parhaat kasvojenhoitotuotteet ikinä <3

Nämä Botanical-tuotteet ovat olleet ihan paras hankinta ikinä. En pärjää enää ilman. Iho on loistavassa kunnossa, heleä ja terveen näköinen. Kiitos!

Ihana tuote

Todella Ihana tuote. Pitää silmänympärykset kosteutettuna.

Jatkoon!

Tosi hyvä tuote! Kosteutti tehokkaasti koko päivän ja mustatkaan silmän aluset eivät näyttöneet kovin pahalta tuotteen levittämisen jälkeen. 👏🏻

Rakastan! Suosittelen myös ystävilleni!

Silmien rypyt ovat silonneet ja turvotus laskenut. Ilmeeni on nyt selvästi kirkkaampi!

Ihana tuote

Pienet rypyt kadonneet, samoin tummat silmänaluset. Tästä en luovu.

Loistava tuote

Ihon väri on tasoittunut todella hyvin ja toimii meikkivoiteen alla.

Ihan uskomaton tuote. Minulla on ollut aina kuiva silmänympärys iho sekä tummat silmänaluset ja olen kokeillut lukuisia tuotteita. Meikki on näyttänyt aina ikävältä, koska se vain korostaa kuivia kohtia ja tummia renkaita.
Tällä tuotteella silmänaluset ovat kosteutetut ja kirkkaat koko päivän ja meikki näyttää 100% paremmalta. Parasta ikinä 🩷

Muutaman päivän käytön jälkeen silmänympärykset siloittuneet huomattavasti eikä ärsytä yhtään. Loistotuote!

Ei turvota, kosteuttaa tehokkaasti, miellyttävä käyttää, hyvä tuoksu.

Pitkään olen etsinyt silmänympärysseerumia, mikä toimisi meikin alla. Nyt meikki levittyy hyvin ja ei pakkaannu ryppyihin. Loistotuote! Tilaan taas pian, kiitos ♥️

Loistava tuote. Ennen ollut jatkuvasti mustat silmän aluset nyt näyttää huikean paljon paremmalta. Jopa syvä otsaryppy on madaltunut ,

Todella hyväntuntuinen silmänympärys tuote.

Huippu tuote, jo kolmas pullo menossa ❤️

Ruusufinni parani!

Ruusufinni oli aiemmin iso ongelma kasvoissani. Tätä mahtavaa balmia käytettyäni ruusufinni on historiaa. Olen superkiitollinen tästä tuotteesta. Vaativa ihoni voi todella hyvin kesät talvet. Iso suositus myös muille tämän sarjan tuotteille!

Atooppisen ihon pelastaja!

Paras balmi jota olen käyttänyt. Kosteuttaa kuivaa atooppista ihoa erinoimaisesti sekä hoitaa ruusufinniä.